Primera consulta al dentista

A la nostra clínica dental integral, la primera consulta és gratuïta
Els millors dentistes de Mataró
Odontòlegs professionals i de confiança

La teva clínica dental a Mataró

La salut de la nostra boca no només depèn de mantenir una bona higiene, també les visites periòdiques al dentista són importants, especialment la primera d'elles. Perquè entengueu el perquè, aquí us explicarem la importància de la primera consulta.

La primera visita és aquella en què l'odontòleg i el pacient es troben per primera vegada. Aquest primer contacte no ha de ser breu, ja que el pacient ha d'explicar-li a l'odontòleg quines són les seves necessitats, els seus desitjos i les seves expectatives.

Primera consulta al dentista

Consulta dental

Si mai has estat a la nostra consulta dental a Mataró o fa molt temps que no ens visites, probablement no recordaràs en què consisteix una primera consulta. A vegades, en passar el temps, comencen a aparèixer dubtes i pors i fas que ajornis encara més la cita.

Primera visita

Has de saber que a la nostra clínica dental la primera visita és senzilla, confortable i et dediquem tot el temps necessari per resoldre els teus dubtes. Habitualment no realitzem cap tractament i és TOTALMENT GRATUÏT. Es centra principalment en estudiar i avaluar la salut bucodental del pacient per proposar diferents solucions i tractaments.

Formulari

En arribar et demanarem que completis un qüestionari per conèixer-te una mica més, fonamentalment per conèixer el teu estat de salut general, la presència d'al·lèrgies, la medicació que prens habitualment, etc. I no t'amoïnis que totes aquestes dades queden arxivades i són confidencials, és a dir, no seran compartides.

Un cop a la consulta

L'exploració bucal ha de ser completa i no només s'ha de limitar als dents per valorar càries. També explorem les genives mitjançant el sondat de tots els dents, revisem la mossegada del pacient, l'articulació temporomandibular, la musculatura i les mucoses o teixits tous, amb la finalitat de detectar possibles lesions.

Per realitzar una exploració completa, és aconsellable prendre fotografies de la boca que permetin estudiar amb més calma els problemes que té el pacient. També disposem a la nostra consulta dental d'una càmera intraoral que realitza fotos de l'interior de la boca i que t'ajudarà a visualitzar i entendre millor les explicacions del professional.

Com a complement de l'exploració clínica, serà necessari realitzar una radiografia panoràmica de tota la boca (per detectar quists, dents incloses o lesions òssies no perceptibles amb una exploració visual) i radiografies petites d'aleta de mossegada (per detectar càries entre dents).

De la mateixa manera, si és necessari un tractament amb implants dentals o ortodòncia, és aconsellable realitzar un escàner 3D i/o impressió o mesures dels dents per obtenir models de guix que ens permetin avaluar la col·locació dels implants o dels aparells d'ortodòncia.

Després d'haver analitzat totes les dades obtingudes, t'explicarem com es troba la teva boca i si necessites algun tipus de tractament odontològic, en cas que t'oferirem diferents alternatives.

Recorda que la primera visita al dentista és gratuïta, incloent les radiografies i els models d'estudi. No esperis més. Volem ser els teus dentistes de confiança a Mataró.

Preus estimats per al 2023

La nostra primera consulta és gratuïta, completa i t'orientarà en el preu del tractament dental que necessites. Pagaments aplaçats fins a 48 mesos sense interessos, prèvia aprovació de l'entitat financera.

Primera consulta

Gratuïta

Funda de porcellana

Des de 340€

Neteja dental

Des de 45€

Funda de zirconi

Des de 390€

Càries

Des de 50€

Extracció

Des de 60€

Pròtesi esquelètica

Des de 480€

Endodòncia

Des de 130€

Pròtesi completa

Des de 550€

Blanquejament dental

Des de 350€

Consulta dental a Mataró

En un lloc on hi ha una àmplia oferta entre la qual escollir, com passa a Mataró, resulta més complicat prendre una decisió encertada. Quines qualitats defineixen un dentista a Mataró i el fan millor que un altre? Aquí trobaràs algunes bones raons per les quals triar la nostra consulta dental. Tot i així, el millor que pots fer és venir a visitar-nos i convèncer-te que som la millor opció per a tu.

Per la nostra experiència

El nostre equip de professionals té una àmplia experiència i és expert en cada un dels tractaments que oferim.

Perquè oferim garanties

Els treballs que realitzem estan garantits i fins i tot oferim garanties de les nostres pròtesis i la informació detallada dels teus implants.

Per la qualitat del nostre servei

Els nostres tractaments són de la més alta qualitat i el nostre servei sempre és personalitzat, adaptant-nos a cada pacient. Té la seguretat que utilitzem els millors materials i la millor tecnologia!

Perquè comptem amb la tecnologia més avançada

A la nostra consulta odontològica a Mataró trobaràs tecnologia de punta i les últimes innovacions en el camp de la odontologia.

Perquè oferim un horari adaptat a les teves necessitats

Som conscients que cada pacient té la seva vida i les seves obligacions, podem visitar-te tant al migdia com a primera hora del matí o última de la tarda.

Pel nostre tracte basat en la proximitat

Si vens a visitar-nos, gaudiràs d'un tracte proper i totalment individualitzat. Ens preocupem per les persones, d'aquí que cada un dels nostres treballs sigui únic.

Els nostres valors

A la Clínica Dental Sorensen, sabem que els preus són una de les raons principals per les quals els nostres pacients ens trien enfront d'altres preus de dentistes a Mataró.

Transparència

Som una consulta dental nova, dinàmica i amb moltes ganes de treballar

Confiança

Mai proposarem tractaments que no necessitis per guanyar més diners

Millor relació qualitat-preu

Perquè la teva salut bucodental no hauria de ser un luxe

Experiència i dedicació

Els nostres odontòlegs compten amb anys d'experiència que avalen la nostra clínica

Preguntes més freqüents

La primera visita a la nostra consulta dental és completament gratuïta. Realitzarem un qüestionari de salut, una revisió completa que inclou una radiografia de tota la boca, fotografies i, si cal, uns models de la teva boca per a estudiar el cas.

A la primera visita a la nostra consulta dental intentem que sigui molt completa. Després de completar les teves dades i un qüestionari de salut, un dels nostres dentistes et rebrà per fer un examen exhaustiu de la teva boca, dents, teixits tous i articulació. Farem una radiografia de la boca i prenem fotografies intraorals.

Amb totes les dades que recollim, et proposarem un tractament dental adequat a les teves necessitats i et donarem un pressupost amb els preus d'aquest tractament.

A la Clínica Dental Sorensen sabem la importància que té gaudir d'una bona salut oral i del valor de tenir una bonica somriure. Per això, comptem amb un equip de professionals experts en les diferents àrees odontològiques que et oferiran la millor solució per als teus problemes bucodentals.

Un tracte personalitzat i proper des del primer moment és una altra de les avantatges que ens caracteritzen i que fa possible que els pacients es trobin relaxats i amb la major confiança.

A la nostra clínica sempre et visitaran els mateixos dentistes, no patiràs per haver d'explicar una vegada i una altra el teu cas a diferents professionals. I treballem en equip.

Disposem d'unes instal·lacions modernes i a més, comptem amb tecnologia de vanguardia per poder fer un diagnòstic i tractament precís i adaptat a les necessitats de cada pacient.

La nostra consulta odontològica a Mataró té una àmplia experiència en estètica dental, implantologia, ortodòncia i altres tractaments que posem a disposició de la teva anhelada somriure.

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram