Tractament d'ortodòncia per a nens

Experts en ortodòncia pediàtrica.
Els millors ortodoncistes per a nens a Mataró.
Brackets per a nens al millor preu.

Ortodòncia infantil a Mataró

La ortodòncia interceptiva és el nom més tècnic i adequat per referir-se a la ortodòncia infantil.

Aquest tipus d'ortodòncia rep aquest nom perquè pretén "INTERVENIR" en el procés de creixement de l'estructura maxil·lofacial, els ossos dels maxil·lars superior i inferior, i avançar-se als problemes d'oclusió i mossegada que el nen o la nena desenvoluparà quan hagi acabat la seva fase de creixement.

Adolescència

Tot i que amb prou freqüència el nen necessitarà un tractament d'ortodòncia durant l'adolescència, l'ortodòncia interceptiva en nens pot ser molt útil per limitar l'abast d'aquests problemes.

Ahorra més

El seu principal objectiu és evitar tractaments més cars i complexes quan l'anatomia del seu crani s'hagi desenvolupat completament. Perquè quan el nen arriba a l'edat adulta, els tractaments per corregir aquests problemes òsies-esquelètics de la mossegada són notablement engorrosos.

Prevenció

En aquests casos que no han estat tractats durant la infància, solen ser necessaris un o diversos tractaments d'ortodòncia... a més de la possible intervenció d'un cirurgià maxil·lofacial, quan el pacient ha arribat a l'edat adulta.

Com és l'ortodòncia interceptiva?

Els ortodoncistes aconsellen començar els tractaments d'ortodòncia interceptiva quan ja han erupcionat els incisius superiors (també vulgarment anomenats "paletes") i inferiors definitius a la boca del nen. Això sol ocórrer al voltant dels 7 anys d'edat en la majoria dels casos.

De manera habitual, l'ortodòncia amb brackets tradicionals no es recomana fins que el pacient ha complert els 12 o 13 anys i ha perdut tots els seus dents de llet. Si s'ha seguit correctament el tractament d'ortodòncia interceptiva previ, l'ortodòncia amb brackets necessària quan tingui la seva dentició definitiva serà molt menys complexa.

Et truquem

Deixa'ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu

Visita'ns

Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Espanya

Tipus d'ortodòncia per a nens

Dispositius

L'ortodòncia infantil no té un altre objectiu que adaptar-se al desenvolupament i creixement dels ossos del nen, i depenent del seu problema, s'utilitzarà un tipus d'ortodòncia o un altre. Existeixen una infinitat de dispositius fixos i removibles, dispositius intraorals i extraorals.

Ortodòncia interceptiva

Els ortodoncistes aconsellen començar els tractaments d'ortodòncia interceptiva quan a la boca del nen ja. Un cop finalitzat el tractament, es col·loquen retenedors fixos o removibles en tots dos maxil·lars.

Els retenedors fixes

Els retenedors fixes per a nens consisteixen en una estructura metàl·lica adherida a la superfície interna dels dents anteriors que no és visible.

Els retenedors removibles

Els retenedors removibles per a nens són petites fèrules transparents que s'utilitzen durant la nit. Quina és la seva funció?: Evitar el moviment dels dents i estabilitzar el tractament realitzat.

Preu de l'ortodòncia per a nens a Mataró

Tractament personalitzat

El tipus de tractament que indiqui l'estudi d'ortodòncia serà determinant. El temps de durada, el tipus de brackets i la complexitat del tractament determinaran el preu del mateix.

Temps i materials

Una ortodòncia amb brackets pot variar entre 2.500 i 3.500 € depenent del temps i materials. L'ortodòncia invisible és una mica més cara, ja que tots els seus components estan fets a mida del pacient.

Dificultat

Depenent de la dificultat del cas, podríem dir que un pressupost Invisalign per a nens amb alineadors transparents oscil·larà entre 3.000 i 5.000 € en els casos més extensos.
Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram