Ortodòncia lingual i sublingual

Ortodòncia lingual i sublingual a Mataró
Brackets linguals al millor preu.

Ortodòncia lingual à Mataró

L'ortodòncia lingual invisible es tracta d'un sistema completament invisible, ja que consisteix en la col·locació dels bràquets a la part interior de les dents i no és visible a l'hora de parlar i somriure durant el tractament. És similar a l'ortodòncia convencional amb la diferència que, en aquest tipus de tractaments, els brackets es col·loquen a la cara interna de les dents en lloc de la cara externa, per la qual cosa queden ocults i passen desapercebuts a simple vista.

Ortodòncia lingual

Revolució tecnològica

És una veritable revolució tecnològica, totalment diferent de les tècniques linguals tradicionals. A partir d'una imatge tridimensional virtual digitalitzada de la boca de cada pacient, els brackets linguals es dissenyen individualment per ordinador per a cadascuna de les dents, igual que els arcs de filferro, completament individualitzats.

Tractament exclusiu

Són més cars que la resta de tractaments, no tant pel que costen els brackets per si mateixos, sinó pel treball previ per dissenyar la col·locació dels brackets, preparar el ciment indirecte i el programari que s'empra per fer-ho. Donada la seva posició (a la cara interna de les dents) resulten més incòmodes per a la llengua i la seva neteja resulta força més complicada.

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram