Tractament Invisalign a Mataró

Ortodòncia estètica per als teus dents.
Ortodòncia invisible al millor preu.

Què és l'ortodòncia Invisalign?

Potser hagis sentit o vist algun conegut que estigui utilitzant l'ortodòncia invisible o aparat dental invisible. Saps de què es tracta?

Sistema revolucionari

En els últims anys, l'ortodòncia ha evolucionat considerablement. Aquesta tècnica és força nova i revolucionària. En principi i depenent del teu interès per saber com funciona, el primer seria descriure que són plaques invisibles que es col·loquen sobre els arcs dentaris consecutivament i que, mitjançant les pressions que realitzen, els van movent de manera gradual.

Alineadors transparents

Ara, gràcies a aquest sistema innovador d'alineadors removibles de plàstic transparent, es poden realitzar tractaments més ràpids, còmodes i estètics. El sistema Invisalign realitza el mateix tractament d'ortodòncia convencional (amb brackets) utilitzant alineadors transparents, primes, molt discrets i removibles, la qual cosa permet una millor higiene. I fonamentalment, proporciona confort al pacient.

En què consisteix el tractament Invisalign?

Disseny personalitzat en 3D

La morfologia i anatomia de la teva boca es registra amb materials altament sensibles als detalls o amb escàners que després es transmeten a un ordinador i es dissenya la ubicació correcta dels teus dents mitjançant un programari 3D. Un cop determinada la teva somriure, es fan impresos o molden consecutivament els aligners o alineadors que necessitaràs i se t'entregaran cada dues o tres setmanes.

Per a tots els casos d'ortodòncia

Actualment, Invisalign es recomana pràcticament per a qualsevol cas d'ortodòncia. Els resultats són excel·lents i el procés és molt més senzill i còmode durant tot el tractament.

Tecnologia innovadora

El tractament Invisalign es realitzat mitjançant estudis realitzats amb la tecnologia més innovadora, amb un estudi prèviament fet pel professional en 3D i aprovat pel pacient. És previsible i fiable. La durada depèn de la complexitat del cas.

Invisalign a Mataró: Preus

El preu d'INVISALIGN no difereix massa del tractament convencional i el tractament implica menys visites a la consulta!

El sistema és meravellós i actualment s'aplica pràcticament a gairebé tots els pacients; per determinar si en el teu cas està indicat, només cal que et posis en contacte amb la nostra clínica per avaluar-te de manera personalitzada. En aquest moment, veurem la durada aproximada de l'alinament i la quantitat aproximada de plaques que utilitzarem. Hi ha moltes avantatges a descobrir, vine a visitar-nos.

Ortodòncia invisible per a totes les edats

Actualment, Invisalign pot ser utilitzat per pacients de totes les edats, des de nens en edat escolar, i és el tractament d'ortodòncia més triat pels adults.

Encara que són els adults els que més demanen l'ortodòncia Invisalign, la veritat és que existeix una ortodòncia invisible per a pacients amb característiques molt diferents segons el grau de dificultat del tractament i l'edat del pacient.

Invisalign Full

Està enfocat als tractaments més complexos que duren entre 15 i 24 mesos. L'especialista pot utilitzar tants alineadors com cregui necessaris per assolir l'objectiu final; el nombre disponible en aquesta opció és il·limitat.

Invisalign Lite

Dissenyat per a problemes menors de mala posició com petits amuntegaments, rotacions o dents lleugerament descol·locades després d'un tractament d'ortodòncia anterior sense utilitzar retenedors. S'utilitzen com a màxim 14 alineadors i la seva durada no excedeix els 12-14 mesos.

Invisalign Kids o Teen

És l'opció més nova de l'ortodòncia Invisalign i la menys comuna entre els pacients. Està dirigida als nens que van a les consultes amb edats compreses aproximadament entre 7 i 12 anys.

Diferència

Descobreix les avantatges de l'ortodòncia Invisalign
Contacta'ns

Comoditat per al pacient

La superfície dels alineadors és llisa i suau al tacte, de manera que normalment no apareixen ferides ni irritacions a la mucosa.

Estètica

Els alineadors solen passar desapercebuts i no alteren la parla ni la fonació del pacient.

Higiene

Els alineadors permeten una correcta higiene, es retiren per menjar i es tornen a col·locar després de la higiene habitual.

Practicitat

Els canvis d'alineadors no suposen cap trastorn per al pacient, no provoquen dolor ni molèstia.
Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram