Tractaments d'ortodòncia a Mataró

El millors ortodoncistes de Mataró.
Ortodòncia per a adults i nens.
Ens adaptem a les teves necessitats.

Ortodoncistes a Mataró

Un somriure bonic amb les dents en la posició correcta és probablement la primera cosa que ve al pensament quan es considera el resultat final d'un tractament d'ortodòncia.

Aquest tractament consisteix en alinear les dents i aconseguir una mossegada adequada que t'ajudarà a mastegar millor, somriure més sovint i mantenir les dents més saludables gràcies a una higiene més accessible.

Està indicada en casos de mossegada oberta, mossegada creuada, apiñament sever, classe II i problemes d'amplada de les maxil·les.

Ortodòncia

Beneficis

Amb els nostres sistemes d'ortodòncia es pot prevenir o reduir la pèrdua d'os al voltant dels dents, millorar la capacitat de l'ortodoncista per restaurar els dents que falten, millorar l'estètica per a un somriure i aparença facial millors, millorar la funció dels dents i millorar la salut oral, reduint el risc de gingivitis, abscessos, periodontitis i càries.

Tipus de tractament

Aquests tractaments t'ajuden a millorar l'estètica dental quan els dents estan mal col·locats, no pots tancar bé la boca, tens una malformació dental o simplement no t'agrada el teu somriure. Un tractament convencional o funcional es pot realitzar a qualsevol edat, simplement variarà el tipus de tractament o la tècnica a utilitzar. Com a prevenció, és molt important fer una revisió d'ortodòncia als nens entre 6 i 8 anys per controlar el creixement dental i evitar problemes complexes a una edat més avançada.

La edat ideal

Encara que sovint es relaciona l'ortodòncia amb adolescents, cada vegada més adults opten per corregir les malposicions dels dents. El tractament ortodòntic no és simplement estètic, els dents desalineats poden afectar la salut dels dents i les genives, i causar dolor a la mandíbula i disfuncions encara majors. Els nens a partir dels 6 anys poden acudir a revisions i començar el tractament d'ortodòncia interceptiva, i, per descomptat, els adults de totes les edats.

Tipus d'ortodòncia

Hi ha diferents tècniques ortodòntiques i tipus d'aparells com l'ortodòncia convencional amb brackets dentals metàl·lics, brackets estètics o brackets de ceràmica, ortodòncia funcional amb aparells removibles, ortodòncia lingual i el tractament més innovador i demandat actualment amb el sistema Invisalign o ortodòncia invisible. I recorda: l'ortodòncia és per a adults i nens!!!! Per a qualsevol tractament d'ortodòncia és necessari realitzar un estudi amb fotografies i radiografies especials, el qual determinarà la durada, el tipus i el preu del tractament a realitzar.

Som els teus ortodoncistes de confiança a Mataró. T'oferim la possibilitat d'un tractament a mida, fins i tot amb l'opció de finançament. Pots consultar sense compromís els preus que millor s'adaptin al teu cas.

Ortodòncia amb brackets

Especialistes en brackets

Ortodòncia lingual

Ortodòncia lingual i sublingual a Mataró

Ortodòncia Invisalign

Ortodòncia invisible al millor preu

Ortodòncia per a nens

Experts en ortodòncia pediàtrica

Ortodòncia dental: abans i després

Cas 1
Cas 2
Cas 3

Preguntes més freqüents

Un tractament ortodòntic permet corregir les mossegades, alinear els dents i millorar l'aparença del somriure. Hi ha diferents tipus i tot i que cadascun utilitzi diferents tècniques o materials, l'objectiu final és el mateix.

En termes generals, l'objectiu és aconseguir aplicar força, de manera mesurada, prolongada i controlada, aconseguint d'aquesta manera el desplaçament dels dents cap a una posició més estètica i funcional.

L'ortodòncia en adults és necessària sempre que la posició dels dents estigui alterada, hi hagi espais entre els dents, mossegades obertes o diferents problemes d'estètica dental. Hi ha moltes raons que ens porten a recomanar-la, fins i tot abans d'una rehabilitació completa.

El preu depèn principalment del tipus de tractament. El temps de durada, el tipus de brackets i la complexitat del tractament determinaran el preu:

Un ortodòncia amb brackets pot variar entre 2.500 i 3.500 €, depenent del temps i dels materials.

L'ortodòncia invisible és una mica més cara, ja que tots els seus components estan fets a mida del pacient. Depenent de la dificultat del cas, podríem dir que un pressupost Invisalign amb alineadors transparents oscil·larà entre 3.000 i 5.000 € (en els casos més extensos).

L'ortodòncia no fa mal. Aquest tractament s'ha de realitzar amb una força molt lleugera i suau, i aquesta força lleugera és la que permet el moviment dental sense danyar els dents, les arrels i el periodonti. És habitual que després de la instal·lació dels teus brackets sentis un dolor o pressió als dents. Inclus fins pots sentir com si estiguessin lliures. El dolor en ajustar els brackets es deu a la pressió que aquests exerceixen per moure els teus dents.

Un tractament d'ortodòncia pot durar entre 12 mesos per a casos senzills o més de 30 mesos si són casos molt complexos. Si només hi ha un lleuger apiñament, amb uns pocs mesos de tractament serà suficient. Si cal fer extraccions o hi ha dents incloses, pot durar més de dos anys. Sempre recomanem preveure un tractament d'entre 18 i 24 mesos. Si després resulta ser més curt, molt millor!

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram