Tractaments d'estètica dental a Mataró

La millor estètica dental de la ciutat
Experts en odontologia estètica

¿En què consisteix l'estètica dental?

L'estètica dental és una especialitat de l'odontologia, que s'ocupa entre altres coses, de donar solució a la desharmonia de les dents, color, forma, mida o alineació, cosa que genera una sensació de disconfort al pacient.

Un tractament d'estètica dental no només tracta de corregir aquestes alteracions sinó de fabricar un somriure a mida per al pacient, respectant-ne els gustos i l'anatomia.

Estètica dental a Mataró

Preus competitius

L'Odontologia Estètica no vol dir odontologia cara. Cada cop més hi ha més i millors opcions de tractaments d'estètica que ens permeten oferir solucions individuals a cadascun dels nostres pacients. Els avenços en el camp dels materials i procediments en odontologia estètica han incrementat considerablement les possibilitats del tractament estètic.

Recupera el teu somriure

A la nostra societat competitiva i moderna, una aparença agradable sovint indica una diferència entre l'èxit i el fracàs tant a nivell professional com personal. És increïble allò que la incapacitat de somriure per vergonya o inseguretat repercuteix en les relacions personals.

Múltiples opcions

Hi ha molts tractaments de reconstrucció estètica de dents, només queda buscar el que més s'acomodi a les teves necessitats i possibilitats. A la nostra clínica oferim diferents opcions per millorar la teva estètica facial i dental.

Carilles dentals

Les facetes són unes làmines fines que cobreixen la part frontal o visible de les dents. És un tractament estètic que serveix per dissimular defectes en la coloració de les dents o desperfectes en tals com càries, alteració de la forma, posició o mida.

Sobre les carilles

Les facetes són fines làmines fabricades en diferents materials, amb un gruix que oscil·la entre 0,8 i 1,5 mm. S'adhereixen mitjançant ciments especials a la superfície externa de les dents. Són capaços de modificar el color, la mida, la forma o la posició de les dents, a més de permetre'ns corregir restauracions antigues defectuoses.

Tractament personalitzat

Aquest tractament requereix un diagnòstic molt curós de part dels nostres professionals, ja que no tots els pacients poden portar-les. Cal valorar diversos aspectes com la posició dentària, la mossegada, l'estat previ de les dents i la salut de les genives.

No recomanable per a bruxòmans

Els casos d'apinyaments severs o defectes en la relació de les arcades dentàries poden contraindicar aquest tractament. Tampoc no és recomanable en certs pacients bruxòmans o apretadors.

Carilles de composite

Són procediments restauratius mínimament invasius que consisteixen a realitzar un lleu polit sobre la superfície de l'esmalt dental i col·locar fines làmines de composite, un material resinós, per corregir problemes de color, forma, mida o posició dentària, aconseguint així un somriure estètic, harmònic i saludable.

Es realitzen a consulta, requereixen una gran destresa per part del professional, depenent la quantitat de dents involucrades es fan en una o més sessions. El resultat és molt satisfactori i reversible.

Carilles de porcellana

Primera sessió

Les facetes de porcellana o disilicat són fines làmines de material ceràmic de llarga durada que cobreixen tota la cara frontal de la dent per donar-li un millor aspecte estètic.

En una primera sessió els nostres odontòlegs estudiaran l'aspecte de la dent, després el prepararan traient-li una petita capa d'esmalt dental perquè la carilla de porcellana s'adhereixi correctament. Es prenen mesures per ser enviades al laboratori protètic. Col·locarem facetes provisionals durant els dies d'espera.

Segona sessió

Un cop fabricades les facetes pel protètic, el pacient torna per a una segona sessió on es provaran per veure l'ajust i comprovarà l'oclusió per col·locar-les.

Un cop s'ha cimentat la carilla el pacient pot parlar i ingerir aliments amb normalitat.

Indicacions

Les facetes dentals són una solució a diferents casos, com ara dents petites, tortes o separades, entre d'altres.

Engrandir les dents

De vegades ens trobem amb dents massa petites en comparació amb els altres, o una dentadura en general formada per peces dentals petites que en somriure fan que es vegi més geniva que dent. Les facetes dentals podrien corregir el problema de les dents petites.

Solució per a casos específics

Les facetes estètiques podrien ser una solució per a dents tortes, separades, apinyades o muntades, sempre pensant en casos molt lleus, ja que aquests problemes podrien requerir ortodòncia en moltes ocasions.

Corregir formes de les dents

Si una dent és massa curta, o està desalineada amb la resta, és possible construir carilles per cobrir les dents en qüestió i que així s'ajustin a la forma desitjada.

Cobrir fractures de les dents

Com a conseqüència dun cop amb fractura parcial duna dent.

Blanquejar les dents

És un dels tractaments més efectius quan el blanquejament dental no és possible.

Tancar espais interdentals

Quan dues dents estan molt separades entre si (el que es coneix com a diastema), es poden col·locar facetes estètiques per cobrir aquest espai.

Tractaments son àcid hialurònic

Per realçar la bellesa del teu somriure, per donar volum, millorar l'aspecte i la salut de les teves genives, el nostre equip està preparat per finalitzar el teu tractament estètic o satisfer les teves demandes, amb tractaments d'acid hialurònic.

Està comprovat que és un material molt natural i que els seus resultats immediats perduren durant més de sis mesos. Utilitzem productes de qualitat i primeres marques del mercat.

El procés

Tenim un protocol específic per a rehabilitacions estètiques. Fem l'estudi de diagnòstic, us mostrem com quedaria i després comencem amb el tractament.

Protocol per a rehabilitacions

A la nostra clínica, tenim creat un protocol per a rehabilitacions estètiques.

Mitjançant una sèrie de fotos i models de la teva boca, realitzem estudis i mesuraments a les dents, tals com la longitud, amplada i forma i valorem diferents paràmetres com l'alçada i corba del somriure, l'alçada de la geniva de cada dent i altres aspectes estètics.

Diagnòstic

Com a part de l'estudi farem un Mock-up o Encerado Diagnóstico perquè puguis comprovar com quedaria el somriure que hem planificat a la cara abans de començar el tractament, amb el color i forma de dents més adequades per a tu. Podràs veure el resultat final abans de començar. Un cop aconseguim el resultat desitjat amb els estudis, començarem amb el tractament estètic escollit.

Tractament

Aquest pas és un factor determinant en la teva satisfacció i confiança perquè coneguis el resultat i això faci que estiguis encara més motivat per fer-ho. Et donarà confiança i tranquil·litat. Ja saps, tens un ventall de possibilitats per millorar la teva estètica i salut buc dental. No hi ha més excuses, truca'ns, estem esperant-te per aclarir tots els teus dubtes i que dipositis la teva confiança en les millors mans!

Altres tractaments d'estètica dental

Incrustacions estètiques

Mitjançant aquest procediment podem restaurar dents que han perdut gran quantitat de teixit, ja sigui per processos de càries, antics empastaments filtrats o fractures o fissures, sempre que el dany no sigui tan important com per indicar una corona.

A través d'un bloc de material fabricat al laboratori, es reposarà el volum de teixit dentari absent, respectant el color i l'anatomia de la dent que quedava sa.

És un procediment més conservador de l'estructura dentària respecte a la realització d'una corona o una funda.

Es realitzen al laboratori dental després de la preparació de la dent i la confecció d'un model de treball, després són cimentades en una segona sessió. Poden ser confeccionades en resina composta, porcellana o metall. Aquest tipus de restauració no només torna a la dent la seva funcionalitat normal com també l'estètica.

Blanquejament dental

Les dents no tenen un color uniforme a tota la seva superfície, sinó que les seves tonalitats van variant segons el lloc. El “blanquejament dental” fa un aclariment del color de l'esmalt. El resultat són unes dents més blanques que conserven aquesta varietat de tons que tenen les nostres peces dentals.

Aquesta tècnica es pot dur a terme a la consulta de l'especialista oa casa. El blanquejament a consulta és més ràpid que el realitzat a la llar. Generalment cal una o dues visites d'entre 40 i 60 minuts per sessió. Per blanquejar a casa cal crear un motlle (fèrula) de plàstic que s'ajusta perfectament a les dents a blanquejar. Aquest motlle s'omple amb una solució blanquejadora i es col·loca sobre les dents aconseguint l'esbandida de l'esmalt.

Somriure gingival

És el cas dels pacients que ensenyen molt les genives en somriure. Es pot solucionar de manera pràctica i definitiva. Realitzem un allargament de la corona de la dent mitjançant un procediment senzill a la geniva. Un cop ho hem aconseguit es poden col·locar carilles estètiques de porcellana o composite segons sigui més convenient.

Tancament d'espais dentals

Els espais entre les dents, anomenats sistemes, es poden realitzar amb materials com a composite o porcellana, i millorar l'aspecte de les dents petites o separades. Millora l'estètica dental i en facilita la higiene. De vegades s'indica en dents molt petites, en finalitzar tractaments d'ortodòncia o quan el fre labial separa les dents centrals.

Et truquem

Deixa'ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu

Visita'ns

Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Espanya

Preguntes sobre la clínica

L'estètica dental s'ocupa d'aconseguir millorar l'aspecte de les dents, a través de la confecció de facetes dentals, blanquejaments, tancament d'espais dentals i diverses opcions més que et podrem explicar a la teva visita.

Tot tractament dental requereix de control periòdic i manteniment, però les facetes de porcellana un cop col·locades no necessiten cap tractament complementari.

El tancament d'espais entre les dents no només és possible amb ortodòncia, utilitzant tècniques d'estètica dental, com ara facetes de composite o porcellana, el tancament dels espais es pot aconseguir fàcilment.

Amb el pas del temps, la ingesta de substàncies amb colorants, i el desgast natural de les dents, van canviant de color. Altres vegades el color fosc és degut a factors interns com l'efecte de medicació durant la formació de les dents.

En aquest cas no és possible realitzar blanquejament, aquest tractament està indicat per aclarir només la superfície dental. Actueu directament sobre l'esmalt.

Una carilla és una prima capa confeccionada en diferents materials i tècniques que cobreix la superfície de la dent, es pot confeccionar a clínica o mitjançant motlles es realitzen al laboratori.

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram