Cirurgies i implants dentals a Mataró

Les millors cirurgies odontològiques a Mataró
La teva clínica d'implants dentals a la ciutat

Els implants

Els implants dentals són elements dissenyats per substituir la arrel perduda d'un dent i proporcionar la possibilitat de reemplaçar una o diverses peces dentals. És una petita peça metàl·lica biocompatible, feta de titani, que s'integra en l'os maxil·lar.

Els implants dentals reemplacen els dents perduts sense necessitat de tocar o danyar els dents adjacents, de manera estètica, funcional i eficaç.

Cirurgies i implants dentals

Un implant consisteix

Un implant consisteix en una arrel artificial que s'ancora a l'os per proporcionar una base estable sobre la qual col·locar un nou dent. Existeixen certs requisits mèdics generals que el professional haurà de valorar abans d'indicar un tractament amb implants.

Tractament

Per poder programar el tractament de la manera més correcta, hem de fer models d'estudi de la teva boca, estudis radiològics, tomogràfics, fotografies intraorals, amb la finalitat de recollir tota la informació necessària per arribar a un diagnòstic i pla de tractament adequat. Aquesta és la nostra filosofia per aconseguir tractaments d'èxit.

Formació

L'estat de salut de la resta de les dents ha de ser òptim, és a dir, lliure d'infeccions com càries o problemes de genives. Per això, abans d'iniciar un tractament d'implants, és convenient acondicionar tota la boca. Un cop ho hem aconseguit, ja estem preparats per als implants.

Tipus d'Implants dentals

Implants dentals en dues fases: La primera fase de col·locació de l'implant dental és per introduir-lo i que s'integri en l'os.

Passats entre 2 a 6 mesos en funció de la zona que sigui, realitzarem la fase de pròtesi.

Implants dentals immediats: L'avantatge és que el mateix dia de l'extracció del dents a reemplaçar podrem col·locar l'implant, la qual cosa disminueix notablement els temps de treball i espera per al pacient. És necessari que hi hagi una bona quantitat d'os per poder fer-ho.

Et truquem

Deixa'ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu

Visita'ns

Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Espanya

Com és el tractament?

Concerta la teva visita amb els nostres especialistes perquè puguem informar-te i assessorar-te sobre la nostra feina i les possibilitats de tractament. Et farem un qüestionari de salut molt complet per determinar si és viable col·locar els implants.

Nuestro profesional solicitará y realizará varias pruebas de diagnóstico clínicas y complementarias, que incluyen, fotografías, radiografías de toda la boca y de la zona a trabajar, modelos de estudio , etc para determinar que tipo de implante,cómo y dónde colocarlo, necesidad de rellenos de hueso y varios factores más.

Consisteix en la col·locació de l'implant en l'os. El procediment quirúrgic és senzill. Es realitza una incisió a la geniva per accedir a l'os, en el qual s'introdueix l'implant. Finalment, es realitzen uns punts de sutura que es retiren passats uns set dies.

Després de la col·locació de l'implant, comença un període de cicatrització d'uns dos o tres mesos, després del qual podem fabricar la pròtesi. Es descobreix l'implant i es prenen mesures. El laboratori confeccionarà la pròtesi sobre el model, buscant una perfecta adaptació a la forma, mida i color de la resta de les dents.

Al igual que les dents, els implants exigeixen una cura diària. Aquesta cura serà imprescindible per assegurar un bon comportament de la pròtesi a llarg termini. Revisions cada sis mesos o un any depenent del tipus de tractament realitzat.

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram