Cirurgies i implants dentals a Mataró

Les millors cirurgies odontològiques a Mataró
La teva clínica d'implants dentals a la ciutat
CONTACTA'NS
CIRURGIES DENTALS A MATARÓ

Cirurgies i implants dentals

Els implants

Els implants dentals són elements dissenyats per substituir la arrel perduda d'un dent i proporcionar la possibilitat de reposar una o diverses peces dentals. És una petita peça metàl·lica biocompatible, feta de titani, que s'integra en l'os maxil·lar. Els implants dentals reemplacen les dents perdudes, sense necessitat de tocar o danyar les dents veïnes, d'una manera estètica, funcional i eficaç.

Un implant consisteix

Un implant consisteix en una arrel artificial que s'ancora en l'os per proporcionar una base estable sobre la qual col·locar un nou dent. Existeixen certs requeriments mèdics generals que haurà de valorar el professional abans d'indicar un tractament amb implants.

Tractament

Per poder programar el tractament de la manera més correcta hem de fer models d'estudi de la teva boca, estudis radiològics, tomogràfics, fotografies intraorals, amb la finalitat de recollir tota la informació necessària per poder arribar a un diagnòstic i pla de tractament adequat. Aquesta és la nostra filosofia per aconseguir tractaments exitosos.

Formació

L'estat de salut de la resta de les dents ha de ser òptim, és a dir, lliure d'infeccions com càries o problemes de genives. Per això, abans d'iniciar un tractament d'implants, és convenient condicionar tota la boca. Un cop ho hem aconseguit, ja estem preparats per als implants.

Et truquem

Deixa'ns el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu

Visita'ns

Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Espanya

Tipus d'Implants Dentals

Implants dentals en dues fases: La primera fase de col·locació de l'implant dental és per introduir-lo i que s'integri en l'os.

Passats entre 2 a 6 mesos en funció de la zona que sigui, realitzarem la fase de pròtesi.
Implants dentals immediats: L'avantatge és que el mateix dia de l'extracció del dents a reemplaçar podrem col·locar l'implant, la qual cosa disminueix notablement els temps de treball i espera per al pacient. És necessari que hi hagi una bona quantitat d'os per poder fer-ho.

Com és el tractament?

Contacta'ns

Concerta una visita amb els nostres especialistes per a que puguem informar-te i assessorar-te sobre el nostre treball i les possibilitats de tractament. Et farem un qüestionari de salut molt complet per determinar si és viable col·locar els implants.

Diagnòstic

El nostre professional sol·licitarà i realitzarà diverses proves de diagnòstic clíniques i complementàries, que inclouen fotografies, radiografies de tota la boca i de la zona a tractar, models d'estudi, etc. per determinar quin tipus d'implant, com i on col·locar-lo, necessitat de recobriments d'os i diversos altres factors.

Fase de manteniment

Al igual que les dents, els implants exigeixen una cura diària. Aquesta cura serà imprescindible per assegurar un bon comportament de la pròtesi a llarg termini. Revisions cada sis mesos o un any depenent del tipus de tractament realitzat.

fase quirúrgica

Consisteix en la col·locació de l'implant en l'os. El procediment quirúrgic és senzill. Es realitza una incisió a la geniva per accedir a l'os, en el qual s'introdueix l'implant. Finalment, es realitzen uns punts de sutura que es retiren passats uns set dies.

Fase protèsica

Després de la col·locació de l'implant, comença un període de cicatrització d'uns dos o tres mesos, després del qual podem fabricar la pròtesi. Es descobreix l'implant i es prenen mesures. El laboratori confeccionarà la pròtesi sobre el model, buscant una perfecta adaptació a la forma, mida i color de la resta de les dents.
Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
Primera visita
Pàgina d'inici
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram