Tractament de blanquejament dental a Mataró

Neteja i blanquejament dental professional a Mataró al millor preu.

Blanquejament dental a Mataró Mataró

El tractament de blanquejament consisteix en un procés per a aclarir i millorar el color de les peces dentals, mitjançant l'acció química d'aplicant un gel a la seva superfície. 

Aquesta substància té la capacitat de penetrar la superfície de l'esmalt dental per exercir la seva acció blanquejadora sobre les partícules que alteren el color original de la dent.

Blanquejament dental

Segur

El blanqueig dental professional no perjudica ni a les dents ni a la salut general. Tampoc desgasta l'esmalt dental ni el danya. L'únic desavantatge que pot presentar és sensibilitat durant els dies següents al tractament. Aquesta sensibilitat pot ser eliminada mitjançant l'ús de desensibilitzants abans i després del tractament, que el professional indicarà.

Individual

El resultat d'un blanquejament dental efectiu serà proporcional al grau de tinció dels dents, a la intensitat de les substàncies pigmentants com el tabac, el te, el cafè.., i a l'origen de les taques. És el professional qui ha de determinar quin pacient és apte per sotmetre's a un tractament de blanquejament dental.

Durador

Pel que fa a la durada del blanquejament dental, aquest pot mantenir-se des de 6 mesos fins a 1 any, depenent en gran mesura dels hàbits, la higiene i l'alimentació que segueixi el pacient després del tractament. És recomanable realitzar un tractament de manteniment un cop a l'any per prolongar l'efecte aconseguit.

Requisits per a realitzar el blanquejament dental professional

Sempre es realitza després d'una sessió d'higiene dental a la clínica. Abans d'iniciar un tractament de blanquejament dental, s'haurà de realitzar una revisió amb el nostre dentista i s'haurà de valorar:

Els Teus Hàbits

Certs hàbits com el tabac, la ingesta de begudes pigmentants com el cafè i infusions poden perjudicar greument el resultat del tractament de blanqueig. És per això que t'indicarem quines conductes has de seguir després del blanqueig de dents.

La Higiene Oral

Posarem un especial èmfasi en uns correctes hàbits d'higiene bucodental perquè el resultat del blanqueig sigui òptim i duri més en el temps.

Boca sana sense càries ni dents amb patologies

No es podrà realitzar un blanqueig dental amb presència de càries. Aquestes sempre s'hauran de tractar abans del blanqueig.

La salut de les genives

Primer el tractament de les genives i el periodont abans de blanquejar.

Principals tractaments de blanquejament dental

En clínica
Ambulatori
Combinat
Dental intern

Blanquejament a la clínica

El tractament que realitzem a la clínica, en una sola visita, és un blanquejament amb llum led. En aquest cas, el professional col·locarà un gel sobre la superfície dels dents durant un termini de 30 a 45 minuts depenent del tipus de pigmentació que el pacient presenti. Aquest gel serà activat mitjançant una llum blava d'alta potència que serà l'encarregada d'accelerar la reacció química eliminant els pigments dipositats sobre la superfície dental. En finalitzar el tractament, se li entregaran les indicacions a seguir pel que fa als aliments i/o begudes que el pacient haurà d'evitar en la seva dieta durant els primers dies.

Blanqueig dental a domicili

És un tractament dental a casa amb fèrules. Es confeccionen unes fèrules de blanqueig fines i transparents a la mida de la seva boca i es lliura un kit de blanqueig consistents en unes geringues amb gel blanquejador que el pacient aplicarà sobre la placa i utilitzarà aproximadament durant 15 dies. És un tractament més lent però amb bons resultats, molt indicat per a pacients amb sensibilitat dental.

Blanquejament combinat

Depenent del tipus de pigmentació, es pot realitzar una tècnica mixta que consisteix en una combinació de sessió clínica i ambulatoria per obtenir resultats òptims. En tots els tractaments, es realitzaran fotos abans i després per poder fer una comparació precisa dels resultats obtinguts.

Blanquejament dental intern

És el que realitzem quan una dent que ja ha estat desvitalitzat amb endodòncia, pateix un procés de canvi de coloració. El tractament es realitza dins del dent i la seva durada depèn dels resultats obtinguts en cada sessió.

Blanqueament dental Philips Zoom

La marca #1

A la nostra clínica utilitzem el millor tractament blanquejador professional, el blanquejament Philips Zoom, la marca número 1 de blanquejament sol·licitada pels pacients, clínicament provada per blanquejar els dents fins a vuit tons en quaranta-cinc minuts i ofereix uns resultats i una eficàcia clínicament superiors enfront d'altres alternatives de blanquejament professional.

Elimina la majoria de les taques

Aquest tractament permet eliminar la majoria de les taques produïdes per medicaments o bé per causes extrínseques com el té, cafè i altres infusions, cigarrets i vi negre, entre altres substàncies i aliments. No obstant, NO totes les taques o enfosquiments dentals són eliminades a través del blanqueig dental i poden requerir d'un altre tipus de tractaments estètics com l'ús de carilles de porcellana o corones.

Tecnologia led blau

Quan es combina amb un accelerador del pH en el gel blanquejador, la avançada tecnologia de LED blau del blanquejament Zoom de Philips accelera enormement el procés de blanquejament per oferir resultats espectaculars amb els quals els teus pacients quedaran fascinats després d'una sola visita a la consulta. Aquest sistema de blanquejament està disponible en les tres variants de blanquejament: Clínica, Casa i Combinada.

Millors resultats

En un estudi, el blanqueig dental Philips Zoom va obtenir uns resultats un 50% millors que els mètodes de la competència que no empleen llum immediatament després del tractament, així com després de set i trenta dies.

Blanquejament dental: abans i després

Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram