Equip

A la nostra clínica, el bruxisme es cura.
Tractem el bruxisme diürn, nocturn, infantil i en adults.

La nostra filosofia

A la Clínica Dental Sorensen, comptem amb una àmplia experiència en el tractament de patologies bucals en els seus diferents nivells de complexitat.
Nostre equip

Els teus dentistes a Mataró

Som els teus dentistes de confiança a Mataró. Oferim una atenció dental excepcional amb tecnologia de punta. Millora la teva salut bucal avui mateix.

El nostre enfocament

Adoptem un enfocament odontològic conservador. Les nostres pràctiques es mantenen a la vanguardia dels avenços científics globals. Seguim les investigacions basades en evidències clíniques.

Enfocament individual

Comptem amb dentistes especialitzats en diferents aspectes, com cirurgia oral i ortodòncia. A més, treballem amb les tècniques més avançades en implants, estètica dental, blanquejament dental, ortodòncia invisible i convencional. El nostre equip auxiliar és molt competent i està en permanent formació.

El nostre objectiu

Ponderem i valorem les opinions de cadascun dels integrants del nostre equip. Sabem que de la pluralitat emergeixen idees innovadores. Som un equip i treballem tots junts perseguint el mateix objectiu, el qual és que els nostres pacients es quedin satisfets amb els resultats.

El nostre equip

Tenim en compte cada detall, busquem el resultat òptim i la satisfacció de cada pacient, superant les seves expectatives.
La clínica
Foto de Maria Eugenia Sorensen, dentista en Mataro

Eugenia Sørensen

Directora
Foto de Jorge Rodriguez de Guzman, cirujano bucal en Mataro.

Jorge Rodriguez de Guzmán

Ortodontista
Foto de Marina Coronado Montoro

Marina Coronado Montoro

Odontologia general

Katherine Rodriguez Colomé

Auxiliar
Contacte!
Escriviu-me al WhatsApp i feu ara mateix una reserva
La nostra clínica dental a prop teu
Lepant 28, 08301, Mataró, Barcelona, Spain
Obert de dilluns a divendres
de 09:30 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram